Datum:

12.08.2013. 10:29

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 4070 pregleda

Auto-moto savez Srbije, na osnovu ugovora o poslovno-tehničkoj saradnji sa „Putevima Srbije“, ima obavezu da duž Koridora 10 odmah ukloni sva putnička vozila, koja su onesposobljena za vožnju, kako se ne bi ugrožavala bezbednost saobraćaja.

Kada AMSS ukloni vozila sa puta, vozači odlučuju da li će ih AMSS prebaciti do željenog mesta ili će pozvati drugu šlep-službu, kažu, za „Novosti“, u „Putevima Srbije“ povodom protesta vlasnika privatnih šlep-službi.

Na prozivke „kolega“ da imaju monopol i znatno višu cenu usluge, odgovorio je i AMSS. Ovaj savez ni na koji način nije zabranio ili ograničio rad privatnih šlep–službi na auto-putu, jer za to nema nikakva ovlašćenja, niti su to uradili nadležni.

– Na osnovu ugovora sa „Putevima Srbije“, na Koridoru 10 AMSS besplatno uklanja i transportuje vozila do prvog izlaza sa auto-puta ili prostora na kojem se ne ugrožavaju ostali učesnici u saobraćaju – navode u AMSS.

Provera

Pozivamo poresku upravu, saobraćajnu i tržišnu inspekciju, MUP da hitno provere rad privatnih šlep-službi, ali i rad naše šlep-službe i sa time upoznaju javnost – navode u AMSS.

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)