Datum:

02.03.2018. 22:05

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Kada govorimo o novoj generaciji modela Peugeot 508, sve zasluge za njegov dizajn možemo pripisati kompaniji i njenim dizajnerima, jer jednostavno, reč je o automobilu koji se svakako ističe.

S obzirom na broj pozitivnih komentara, rekli bismo da se i vi, naši čitaoci, slažete sa nama.Postoje velike šanse da ćemo u budućnosti videti neke druge verzije ovog modela. E sad, bilo je samo pitanje vremena kada ćemo videti i prve render fotografije ovog modela u nekoj drugačijoj formi.

Naime, jedan digitalni umetnik, Soufyane Benhammouda, je prvi koji je odradio render fotografije modela 508 u kupe verziji, i moramo priznati da deluje interesantno.

Prednji deo automobila je ostao nepromenjen, međutim, magija počinje sa krovom, koji je inspirisan onim sa modela Peugeot RCZ. Naravno, očigledno je i da su izbačena zadnja vrata, ali vidimo i novi, malo veći integrisani spojler i redizajnirana zadnja svetla.

Nova generacija modela Peugeot 508 će zvanično biti predstavljena sledeće nedelje na Sajmu automobila u Ženevi, a novi automobil francuskog brenda svakako će naterati nemačke proizvođače na razmišljanje. Većina komenta se odnose na to kako je dizajn nove generacije 508 odvažan i kako njegov enterijer izgleda drugačije od onog na šta smo navikli.

Izvor: Vrele gume

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)