Datum:

23.05.2017. 13:16

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Samo jedan dan nakon što je prvi Lamborghini Cenentario stigao u SAD, Pagani Huyara BC ga je sustigla, a reč je jednom od moguće najekstremnijih proizvedenih primeraka do sada.

Ova Hyuara BC je u vlasništvu Krisa Singa, kolekcionara koji poseduje i one-off Hyuara La Monza Lisa, Koenigsegg Agera XS i jedan od samo četiri ikad napravljena Lamborghini Veneno kupea. Kao i ostali hiperautomobili u njegovoj kolekciji, tako i ovaj sveže dostavljeni BC ima mnoštvo jedinstvenih detalja.

Za početak, ovaj primerak nazvan je BC Macchina Volante. On kombinuje plava karbonska vlakna sa tradicionalnijim elementima od istog materijala. Tu je i mala italijanska zastava na prednjem braniku, kao i na zadnjem krilu. Kočiona klešta su u plavoj boji, a ista se može uočiti i oko točkova.

Singov BC primerak je jedini koji ima dodatne vazdušne otvore na zadnjem panelu, kao i krov inspirisan Pagani Zonda Cinque modelom.

Unutrašnjost je takođe jedinstvena, sa svetloplavim detaljima, crnim aluminijumom, karbonskim vlaknima, crnom alkantarom i zelenim, belim i crvenim kontrastnim prošivima.

Kao i svaka Huayra BC, tako je i Macchina Volante opremljena twin-turbopunjenim 6.0-litarskim AMG V12 motorom koji obezbeđuje 789 konjskih snaga i 1099 Nm obrtnog momenta.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)