Datum:

08.11.2015. 17:09

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 2511 pregleda

Saradnja Auto moto saveza Srbije i Parking servisa ozvaničena je potpisivanjem Ugovora o poslovno-tehničkoj saradnji. U prostorijama Auto moto saveza Srbije ugovor su potpisali predstavnici ove dve organizacije – predsednik AMSS Mirko Butulija i direktor JKP Parking servis Andrija Čupković.

Sa ciljem unapređenja bezbednosti svih učesnika u saobraćaju i kreiranja saobraćajne kulture među vozačima, rešili smo da saradnju sa Parking servisom intenziviramo i krunišemo ovim ugovorom. Na taj način, obostranim zalaganjem, želimo da podignemo kvalitet preventivno bezbednosnih akcija. Kao društveno odgovorna organizacija prepoznali smo u Parking servisu partnera sa kojim delimo iste vrednosti i pogled na odgovorno poslovanje, istakao je predsednik AMSS prilikom potpisivanja.

Direktor Parking servisa Andrija Čupković izrazio je zadovoljstvo što je u Auto moto savezu Srbije pronašao strateškog partnera sa kojim će ubuduće nastaviti da zajednički inicira i sprovodi projekte i akcije od šireg društvenog i javnog značaja.

Vođeni željom da učvrste odnose i razviju dugoročnu saradnju, ove dve organizacije ukazale su međusobno poverenje obavezavši se na obostrani doprinos postizanju zajednički definisanih ciljeva, pre svega u oblasti bezbednosti saobraćaja.

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)