Datum:

11.05.2018. 16:13

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

1 komentara pregleda

Električna dostavna vozila u značajnoj meri će smanjiti zagađenje vazduha u velikim gradovima, a UPS je najavio saradnju sa ARRIVAL kompanijom u svrhe razvoja flote eco-friendly modela.

Prema UPS-u, oni sarađuju sa ovom kompanijom od 2016. godine, a od tada su razvili mnoštvo različitih prototipa takođe različite veličine. Prva vozila na putu će se naći već ove godine, a ta kompanija ima planove da napravi flotu od 35 električnih dostavnih vozila vrhunskog kvaliteta.

Ideja je da se ova vozila koriste u Londonu i Parizu, kao deo pilot programa koji će ispitati njihovo funkcionisanje u realnom okruženju u kom se odvija dostava. Specifikacije nisu poznate, ali UPS kaže da će ovi kamioni zapravo biti „lagana kompozitna vozila”, te da će moći da prevale više od 240 km na jedno punjenje. UPS kaže da je to značajno više od postojećih opcija.

Osim što će imati impresivan električni rang, ova dostavna vozila biće opremljena dodatnim sistemima asistencije pri vožnji, što podrazumeva i njihovu veću bezbednost.

1 komentar

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)