Datum:

18.02.2016. 13:36

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 2936 pregleda

Radio Flyer predstavio je repliku Tesla Modela S koji je veoma nalik na pravi automobil. Namenjen je deci i predstavlja odličan način da se ona upoznaju sa idejom električnih automobila.

Minijaturna verzija Modela S dostupna je sa nekoliko različitih veličina baterije, baš kao i prava verzija. Kao standard, ovaj automobil-igračka ima 140-Wh litijum-jonsku bateriju, a za dodatnih 50 dolara dostupan je apgrejd na 190-Wh premium pakovanje baterija koje traju duže.

Tesla Model S For Kids ima farove koji zaista rade, prtljažnik, čak i muzički plejer. Postoji mogućnost izbora između tri premaza: Red Multi-Coat, Deep Blue Metallic i Midnight Silver Metallic. Roditelji mogu podesiti maksimalnu brzinu koje malo vozilo razvija, a ta brzina može biti 4.8 ili 9.7 km/h.

Osnovna verzija Tesla Model S verzije za klince košta 499 dolara i može porasti sve do 805 USD, koliko je potrebno izdvojiti za model na vrhu ranga koji dolazi sa premium baterijom. Prve isporuke počinju u maju, a iza upravljača ovih simpatičnih vozila mogu se naći deca starosti od 3 do 8 godina, do 37 kg težine.

tesla-model-s-for-kids-by-radio-flyer (3)

wcf-miniature-tesla-model-s-for-kids-costs-500-tesla-model-s-for-kids-by-radio-flyer

tesla-model-s-for-kids-by-radio-flyer (2)

tesla-model-s-for-kids-by-radio-flyer (1)

tesla-model-s-for-kids-by-radio-flyer

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)