Datum:

24.05.2016. 13:27

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Rolls-Royce je na Concorso d’Eleganza Villa d’Este predstavio svoj Phantom Drophead Coupe koji je deo Zenith kolekcije, koja se sastoji od nekoliko specijalnih izdanja modela koja se više neće proizvoditi. Ukupno 50 ovakvih automobila biće napravljeno do kraja godine, a svako od njih će biti prodato kupcima kojima će Rolls-Royce uputiti pozivnicu.

Kaš što je to slučaj sa svim automobilima koji nose elegantni “Duh ekstaze” ukras, i kod Phantoma iz Zenith kolekcije sve je u detaljima. Rolls-Royce mu je ugradio veliki frižider u koji mogu da stanu dve boce šampanjca, a svaka jedinica ima i sto za piknik sa oznakama RR brenda. Staklena polica nalazi se u prtljažnom odeljku, a kabina ima krov “zvezdano nebo” koji je specijalno napravljen za ovo izdanje.

Pedesetak kupaca moći će da bira između serije klasičnih Rolls-Royceovih premaza, a svaki je opremljen brzinometrom od brušenog stakla i novim kožnim presvlakama sa različitim nijansama za prednja i zadnja sedišta. Kao što se može i očekivati od modela ograničenog izdanja, i ovi imaju posebne pločice na kojima stoji broj koji govori o njihovoj proizvodnji.

Ovo su zaista poslednji Phantom Coupe i Drophead Coupe – modeli koji neće imati drugu generaciju.

1

2

3

5

4

6

7

8

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)