Datum:

08.06.2016. 13:08

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Dobro je poznato da Ferrari planira da lansira verziju bez krova svog hibridnog hiperautomobila, a dok CEO ove kompanije kaže da je LaFerrari Spider na putu da bude predstavljen, još uvek nije poznato kako će ovo vozilo izgledati. Sada je tu, međutim, maketa u razmeri 1:43, koja nudi makar neke informacije o ovom automobilu.

Maketu je napravila Kane & Company, a ona prikazuje LaFerrari kupe bez krova. Osim novog staklenog poklopca motora, njegov dizajn prilično je nalik na verziju sa krovom.

O ovom automobilu već nekoliko meseci kruže glasine i nagađanja, a jedno od njih kaže da je on već predstavljen odabranim kupcima, što je Markione i potvrdio, rekavši da je jedan evropski diler već kontaktirao kupce u vezi sa ovim modelom. Tako je i čuveni kuvar Gordon Remzi Krisu Evansu u emisiji Top Gear potvrdio da je već rezervisao svoj primerak LaFerrari Spidera.

Izveštaji kažu da će LaFerrari Spider biti napravljen u samo 150 jedinica i da su sve do poslednje već rasprodate.

Nema nikakvih podataka o tome koliko je ova maketa, koja inače košta 430 dolara, tačna reprodukcija LaFerrari Spidera, ali je sasvim sigurno nešto najbliže ovom modelu što se trenutno može videti. Uskoro se očekuje i njegova premijera, a postoji mogućnost da će on biti predstavljen ovog meseca na Ferrari Cavalcade događaju u Italiji.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)