Datum:

15.01.2013. 22:24

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 5663 pregleda

Nissan je napravio mnogo dobrih poteza u poslednjih nekoliko godina, od kojih je jedan svakako hrabar iskorak u dizajniranju i oblikovanju automobila. Japanci su hrabro zakoračili tamo gde se drugi proizvođači, preplašeni nadolazećom finansijskom krizom, nisu usudili poći, a poslednjim konceptom Nissan nam jasno stavlja na znanje da se ne planira zaustaviti tako skoro.

U obliku Resonance Concepta Nissan nam je pružio prvi pogled na novi Murano, no i dizajnerski izražaj koji će krasiti ostale modele ovog proizvođača.

Osnovne karakteristike su naglašenija rešetka hladnjaka, protočna, visoka bočna linija i istaknuti C-nosač zbog kojeg čitav automobil izgleda kao motociklistička kaciga. Svakako nam u komentarima recite kako vam se sviđa Nissanov dizajn koji nas u mnogo čemu podseća na poslednje Mazdine kreacije.

Budući da je reč o konceptu, Nissan ne navodi detalje o pogonu, no tvrde kako Resonance pokreće hibridni benzinsko-električni motor s integralnim prenosom snage na sve točkove putem kontinuirano varijabilne menjačke kutije.

Izvor: Tportal, Foto: Turbo

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)