Datum:

04.06.2016. 20:29

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Tesla Model 3 je veoma uspešan automobil, pa je Remko Meulendijk iz RM Car Design-a odlučio da napravi rendere koji prikazuju kako bi Model Y mogao izgledati.

Ovaj krosover evoluiranog dizajna zasnovan je na Modelu 3, ali sa drugačijom, sportskom prednjom maskom koja ima veće vazdušne otvore i dodatni hromirani trim. Poznati dizajn uočava se i na zadnjem delu automobila, kome je Meulendijk dodao plastične obloge i atraktivan poklopac prtljažnika.

Obzirom na to da je zasnovan na Modelu 3, Model Y će imati visokotehnološki pogon koji nudi odlične preformanse i impresivan opseg kretanja na jedno punjenje baterije. Još uvek nema nikakvih informacija o njegovoj snazi, ali ako znamo da Model 3 od 0 do 100 km/h ubrzava za manje od šest sekundi i može da prevali i do 400 km bez dodatnog punejnja, onda je jasno da će i novi model biti prilično moćan.

Njihove performanse verovatno će biti slične, ali će potencijalan dodatak težine koji je neminovan kod krosovera eventualno uticati na njegovo postignuće.

tesla-model-y-rendering

tesla-model-y-rendering II

Foto: Motor1/RM Car Design

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)