Datum:

08.10.2013. 10:41

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 7330 pregleda

Početkom oktobra u Zemunu je otvoren prodajni centar novog ovlašćenog prodavca Peugeot programa, Auto Nena Stil.

Izložbeni salon koji obuhvata površinu od 150 m2, uz 80 m2 prostora na otvorenom, nalazi se u okviru poslovnog objekta u Zemunu, u ulici Cara Dušana 205a.

Firma Auto Nena, koja se bavila prodajom auto delova, sada se pridružila Peugeot porodici. U ponudi su svi aktuelni Peugeot modeli, a posetioci se u salonu mogu upoznati sa nekim od najnovijih automobila francuskog proizvođača, kao što su 208 i 301. Povodom otvaranja, za prvih 5 kupaca Peugeot vozila obezbeđen je poseban poklon – četiri zimske gume.

2

“Naše ambicije su dugoročne i imamo veliku želju da u saradnji sa generalnim uvoznikom, kompanijom Verano Motors doprinesemo ostvarivanju ciljeva Peugeota na našem tržištu”, izjavila je Nevenka Pestić, izvršni direktor Auto Nena Still.

“Uvereni smo da će proširenje kapaciteta u budućnosti i objedinjena usluga u našem prostoru unaprediti delatnost, a osim ‘rapid’ servisa, tj. brzog servisa bez zakazivanja, u planu je i redovno servisiranje koje ispunjava sve Peugeot standarde”, dodala je ona.

3

Povodom otvaranja salona, direktor Verano Motorsa, Milan Vukasović, izjavio je da Peugeot u narednom periodu planira otvaranje još nekoliko salona u Srbiji kako bi ojačao svoju mrežu i u unutrašnjosti.

“Koristim priliku da pozovem sve zaintresovane profesionalce iz branše, da nam se, poput Auto Nene obrate i postanu naši ovlašćeni predstavnici”, poručio je direktor Verano Motorsa.

Kako smo saznali, sajt novog prodavca Peugeota je u pripremi, a informacije o cenama automobila mogu se dobiti na sajtu kompanije Verano Motors.

Izvor: B92

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)