Datum:

18.12.2016. 23:41

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Ovlašćeni Opelov prodajno-servisni centar Komnenović organizovao je proslavu povodom ponovnog početka rada u potpuno preuređenom i renoviranom salonu kompanije.

Događaju su prisustvovali predstavnici kompanije Opel, medija, poslovnih partnera, kao i kupci i prijatelji firme domaćina koja posluje u Srbiji već 30 godina. Gostima su se obratili generalni menadžer PSC-a, Miloš Komnenović, nakon čega je predstavljeno partnerstvo sa nemačkom grupacijom AVAG Holding koja je najveći distributer Opelovih vozila u Evropi. 

Partnerstvo je sklopljeno 2015. godine sa grupacijom koja okuplja 53 partnerske kompanije na 156 lokacija na području Nemačke, Austrije, Poljske, Mađarske, Hrvatske i Srbije. Ispred AVAG-a je govorio generalni direktor, Albert C. Still. 

Događaju su prisustvovali i predstavnici kompanije Opel, a proslavu je upotpunio dolazak Iana Huckera, izvršnog direktora prodaje kompanije Opel Europe.

Nakon tromesečnog renoviranja Prodajno-servisni centar Komnenović zadovoljava sve standarde kompanije Opel i AVAG. Rekonstruisana je unutrašnjost i fasada, postavljene su nove svetleće reklame i specijalno LED osvetljenje salona. 

U preuređenom prostoru svi zainteresovani mogu pogledati aktuelne Opelove modele i obaviti sve korake kupovine automobila – od test vožnje do realizacije kredita i lizinga. 

Servisna služba sa unapređenim načinom rada i prijema vozila uz usluge servisiranja – mehaničarske, limarske i farbarske radove, vrši i zamenu auto stakala, servisiranje klima uređaja, a nudi i zamenu i čuvanje pneumatika. 

Iz kompanije Komnenović napominju da oni nude 7 godina garancije za Opelova vozila na teritoriji Srbije i 5 godina na polovna vozila svih marki.

Izvor: B92

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)