Datum:

18.06.2011. 11:17

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 7410 pregleda

Savremeni prodajno-servisni centar, ovlašćenog dilera Peugeot programa ECOMEX AUTA svečano je sinoć otvoren u Čačku. Na prostoru od 800 m² nalazi se prostran izložbeni prostor za nova vozila i prostor za servisne usluge koji ispunjava stroge Peugeot standarde. Servis uz stručan i profesionalan kadar raspolaže najsavremenijom opremom, a korisnicima je na usluzi i rapid servis, tj. brzi servis bez zakazivanja.

„Novi ECOMEX AUTO centar predstavlja još jedan doprinos jačanju automobilskog i privrednog sektora u ovom delu zemlje, posebno imajući u vidu da je ova zahtevna investicija realizovana u periodu nestabilnih ekonomskih prilika. Uvereni smo da će proširenje kapaciteta I objedinjena usluga u novom prostoru unaprediti našu delatnost i omogućiti jačanje Peugeot mreže“, rekao je Milun Đukić, direktor Ecomex Auto.

„Verano motors“ će i u narednom periodu nastaviti da jača dilersku i servisnu mrežu, jer želimo da vozačima omogućimo auto servis najbliže mestu stanovanja, uz uštedu i novca i vremena. I u narednom periodu otvorićemo još nekoliko salona u Srbiji koji su potvrda jačanja dilerske mreže i jačanja Peugeota u unutrašnjosti. Podsećam vas da Peugeot kupcima daje trogodišnju garanciju i tri godine besplatne pomoći na putu“, rekao je Milan Vukasović, izvršni direktor Verano motorsa.

Otvaranju novog prodajno-servisnog centra prisustvovao je Pedro Regalado, Peugeot menadžer za Balkan koji je istakao da je jačanje lokalne mreže dokaz o kvalitetu usluge koja je za vozače Peugeota u Srbiji na apsolutno istom nivou kao i drugim evropskim zemljama.

Izvor: Verano Motors PR

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)