Datum:

15.10.2013. 22:30

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 9251 pregleda

U okviru Auto-kuće Kompresor, otvoren je novi, jedini ovlašćeni servisni centar za vozila marke Jeep u Beogradu. Objekat sadrži servisni prostor koji se sastoji od 5 dizalica i opremljen je najsavremenijom opremom koja ispunjava standarde FIAT Grupacije za obavljanje svih servisnih intervencija.

U sklopu usluga ovog objekta, nalaze se tehnički pregled, agencija za registraciju vozila i auto-perionica. Svim kupcima vozila marke Jeep omogućeno je obavljanje kompletnih usluga na jednom mestu.

Povodom otvaranja Jeep servisnog centra, AK Kompresor, počev od ponedeljka 14. oktobra, svim vlasnicima ovih automobila omogućava 25% popusta na sve servisne intervencije do kraja decembra. Takođe, svaki kupac koji poseti Jeep servisni centar do 31. decembra 2013. ostvaruje pravo na besplatan pregled vozila.

Takođe, AK Kompresor tokom promotivne akcije poklanja svim vlasnicima vozila marke Jeep karticu lojalnosti koja donosi brojne pogodnosti, popuste i iznenađenja za korisnike.

AK Kompresor postala je u julu 2010. godine deo prodajne mreže kompanije FIAT automobili Srbija i zvanični prodavac i serviser FIAT vozila, a u februaru 2011. svoju uslugu upotpunili su i ponudom brendova Chrysler, Jeep i Dodge.

Izvor: B92

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)