Datum:

17.06.2012. 17:28

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 4017 pregleda

U četvrtak 14. juna u Banjaluci je otvoren novi FIAT Penta prodajno-servisni centar za vozila marki FIAT, FIAT Professional, Alfa Romeo, Lancia i Jeep. Novi partner kompanije FIAT Automobili Srbija (FAS) u Republici Srpskoj je Marketauto iz Banjaluke.

U FIAT-u kažu da novi prodajno-servisni centar u Banjaluci zadovoljava sve multibrand (FIAT Penta) standarde grupacije FIAT Automobili. Prodajni salon prostire se na 650 kvadratnih metara, dok je servisna zona opremljena svim alatima i dijagnostičkom opremom za vozila marki FIAT, FIAT Professional, Alfa Romeo, Lancia i Jeep.

Otvaranju centra prisustvovao je i ambasador Italije u Bosni i Hercegovini Raimondo De Cardona, a ispred kompanije FAS, goste je pozdravio komercijalni direktor Gerry Clarke.

„Grupacija FIAT Automobili je u važnoj fazi razvoja, investicija i rasta, koji nigde nije viši nego u ovom regionu”, rekao je Gerry Clarke.

“U ovom prodajnom salonu, paralelno sa Italijom i Srbijom, prvo će početi prodaja novog modela FIAT 500L iz Kragujevca, a to se očekuje u kasnu jesen“, dodao je on.

Marketauto iz Banjaluke je šesti FIAT Penta diler u mreži kompanije FAS. Taj status već imaju FIAT centar (Beograd), Kompresor (Beograd), Stojanov (Novi Sad), Auto garant (Čačak) i Nikom (Kragujevac).

Izvor: B92

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)