Datum:

25.08.2016. 22:17

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Bivši direktor BBC-ja, Mark Tompson, priznao je da je otpuštanje Džeremija Klarksona zbog sukoba sa producentom Oisinom Tajmonom bila velika greška.

Mada on ne opravdava Džezino ponašanje tokom incidenta, Tompson, koji je sada izvršni direktor „New York Times Company“, rekao je za „The Sunday Times“ da je Klarksonov prelazak na Amazon ogroman gubitak za BBC. On je nastavio, opisavši bivšeg voditelja Top Geara kao „osobu za osudu“, i da je udaranje kolege bilo previše za BBC, ali s druge strane, Tompson je spomenuo Klarksonov opor, buntovnički talenat koji je često bio van kontrole, kao nešto što BBC nije trebalo da izgubi, dodavši da deo publike jednostavno nije nalazio bilo šta drugo zanimljivo kod BBC-ja.

Klarksonov odlazak, zajedno sa Džejmsom Mejom i Ričardom Hamondom, imao je značajan negativan uticaj na rejting britanskog nacionalnog servisa, s tim što tim sa Krisom Evansom na čelu nije uspeo da donese ni blizu količinu zabave kao prethodna ekipa. Snimanje nove sezone Top Geara počinje sledećeg meseca, ali bez Evansa. Ostatak tima čine Met LeBlank, Rori Rid, Kris Heris, Sabine Šmic i Edi Džordan.

U međuvremenu, Klarkson i njegovi kompanjoni su spremni za novi šou pod imenom „Grand Tour“, koji će emitovati Amazon Prime, a onlajn premijera se očekuje ove jeseni. Prvi segmenti iz studija su snimljeni u specijalnom šatoru u Johanesburgu, u Južnoj Africi, a tim je na putu ka južnoj Kaliforniji, gde će 25. septembra imati snimanje uživo. Nakon toka, Klarskon, Mej i Hamond će krenuti na „evropsku turneju“ u Ujedinjeno Kraljevstvo i Nemačku.

Da podsetimo, Amazon Prime je odredio snimanje 36 epizoda, koje će biti podeljene u tri sezone.

Izvor: Vrele gume

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)