Datum:

03.11.2012. 17:39

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara 5292 pregleda

“Rols Rojs” je osvežio svoj popularni model “Goust” i pripemio ga za 2013. godinu. Već ultraluksuzni automobil dobio je dodatni sloj sjaja koji se ogleda u novoj koži koja oblaže unutrašnjost, novi stereo sistem i druge pikanterije. “Rols Rojs” je osveženje “Gousta” uradio u skladu sa pincipom firme da su to “suptilna poboljšanja koja obezbeđuju opremanje automobila po vrhunskim Rols Rojs standardima”.

To, u stvari, znači da “Goust” dobija novu prirodnu i meku kožu i drvene elemente u svom enterijeru.
Da “Rols Rojs” brine i o dobrom muzičkom ugođaju putnika, govori i činjenica da će novi “Goust” imati ugrađeno pojačalo u stereo sistem, kao i zvučnike u blizini glava putnika, kako bi kvalitet emitovanog zvuka bio optimalan.

Novi “Goust” imaće i jedno zanimljivo i praktično rešenje, koje se zasniva na sistemu otvaranja vrata uz pomoć stopala. Dokle god vlasnik ili vozač imaju ključ od automobila u džepu, dovoljno je da se stopalima približe centralnom delu zadnjeg branika i vrata će se automatski otvoriti.

Da bi sve bilo dovedeno do savršenstva i veoma luksuzno, “Rols Rojs” će ponuditi i novi dizajn aluminijumskih točkova uz opciju od neverovatnih 44.000 boja karoserije.

Izvor: Moj auto

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)