Datum:

29.01.2012. 14:47

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 896697 pregleda

Saobraćajne nesreće, nažalost, nisu retkost. Ponekad njihov uzrok može ležati u činiocima na koje možemo malo ili nimalo uticati, a ponekad je prosto u nemarnoj vožnji. Ovde je reč upravo o tome.

Pred vama se nalazi lista od 10 najgorih osvedočenih (odnosno, uhvaćenih kamerom) ljudi za volanom motornog vozila. Da li su zaista najgori ili su samo imali tu nesreću da njihove loše vozačke veštine ostanu zabeležene na kameri, ne znamo. Svejedno, evo 10 stvari koje nikako ne treba da radite sa svojim četvorotočkaškim ljubimcem.

10. Da li je moguće vući branik po putu i to ne primetiti? Izgleda da jeste!

9. Stvarno je gnjavaža kada automobil postavite tako da ne možete da dohvatite kartu za parking. Evo jednog videa koji će vas naučiti stpljenju.

8. Sledi prilično uznemirijuć snimak toga šta se može desiti ako ste pospani za volanom, a pritom i volite brzu vožnju, što je samo po sebi, u toj kombinaciji, veoma, veoma loša ideja.

7. Ovaj vozač iz Grčke promašio je izlaz sa autoputa. Nije se setio nijedne druge opcije osim da vozi u suprotnom pravcu, u susret saobraćaju.

6. Paralelno parkiranje smatra se korisnom veštinom. Evo kako to NE treba raditi, posebno kad se od starta vidi da tu auto prosto ne može da stane. To što je žena za volanom je slučajnost, zar ne?

5. Za vreme poplave u Budimpešti, jedna žena odlučila je da se prosto… odveze. Panika, nepromišljenost ili nešto treće?

4. Za posedovanje Ferrarija treba vam mnogo novca, a za njegovu vožnju nešto i pameti. Šta se tačno desilo ovde, nikome nije jasno.

3. Na sledećem snimku videćete čoveka koji navodi automobil. Da li je problem u njegovoj ručnoj navigaciji ili u vozaču, ostaje nejasno.

2. Ovako loše snalaženje na parkingu ne sreće se često. Namera ovog vozača koju pokušava da sprovede nevešim manevrom po parkingu je nerazjašnjena.

1. Na prvom mestu našla se jedna žena (što je, opet, samo puka slučajnost…) za koju se može reći da ima talenat za lošu vožnju.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)