Datum:

03.04.2016. 23:02

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Po ugledu na brojne klubove širom sveta i u Srbiji je osnovan Klub vozača “volvo” kamiona.

Naime, u čitavom svetu “Volvo” je već decenijama jedna od najpoznatijih kamionskih i automobilskih marki, sinonim za kvalitet, bezbednost, komfor, ekonomičnost, najnaprednija tehničko-tehnološka rešenja, pa je broj onih koji smatraju da je baš ova švedska kamionska marka “ono pravo”. Zato u mnogim državama “Volvo” ima klubove svojih obožavalaca, a od početka marta tako je i u Srbiji. Prvi među kamionskim markama koje se prodaju u našoj državi, “Volvo” je formirao svoj “kutak” za poklonike vozila čuvenog imena – Klub vozača “volvo” kamiona.

Članstvo je potpuno besplatno – nema nikakvih plaćanja pri učlanjenju niti tokom članstva u Klubu, a jedina formalnost koju treba obaviti je jednostavno i brzo popunjavanje pristupnice na Fejsbuk stranici www.facebook.com/VolvoTrucksSrbija.

Besplatno članstvo donosi brojne pogodnosti – od pravovremenog informisanja o bitnim novostima u kompaniji “Volvo”, do popusta za kupovinu artikala iz “Volvo” kolekcije.

Potom će novi član imejl porukom biti obavešten da će svoju karticu i prigodan poklon za dobrodošlicu dobiti na kućnu adresu. Novi član automatski stiže na mejling listu sa koje se povremeno šalju obaveštenja i informacije koje mogu da zanimaju članove kluba. Članovi Kluba vozača “volvo” kamiona će, takođe imejlom, besplatno dobijati i svako novo izdanje periodične edukativno-informativne publikacije “Volvo novosti”, koja se priprema i štampa na srpskom jeziku (u ovoj godini su planirana dva broja).

kamiondzije-2

Članstvo u Klubu vozača “volvo” kamiona omogućava da se uz značajan popust – od 10 odsto – kupuju brojni reklamni i upotrebni artikli iz posebne “Volvo kolekcije” (recimo, delovi odeće, kape, makete automobila, privesci za ključeve, novčanici itd).

U planu je da se do kraja ove godine, samo za članove novog Kluba vozača ‘volvo’ kamiona u Srbiji, organizuje i specijalan – događaj koji se pamti.

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)