Datum:

20.11.2014. 22:22

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 3473 pregleda

Svestran, fleksibilan i dobro opremljen – novi „opel vivaro“ je pravo vozilo za razne potrebe. Kombi varijanta ovog svestranog „Opelovog“ modela imala je nedavno svečanu premijeru na Međunarodnom sajmu komercijalnih vozila u Hanoveru. Druga generacija najprodavanijeg kombija pruža znatno više prostora i veću zapreminu u poređenju sa svojim prethodnikom. Pored toga, dostupan je u verzijama sa duplom kabinom ili platformom na šasiji.

Furgon, kombi i verzija sa duplom kabinom dustupni su u dve dužine šasije (4.998 ili 5.398 mm), a furgon se nudi i u dve različite visine (1.971 ili 2.465 mm). Međutim, u poređenju sa prethodnikom, nove verzije imaju za 100 mm duži teretni prostor. I kabina je produžena za 116 mm. Furgon ima 8,6 kubnih metara slobodnog prostora. Vozači i putnici mogu savršeno da iskoriste taj dodatni prostor zahvaljujući brojnim inteligentnim rešenjima za smeštaj prtljaga, što je i bio glavni uslov kako bi „opel vivaro“ mogao da funkcioniše i kao moderna radna mašina i kao pokretna kancelarija.

auto-opel1

Furgon ima standardnu pregradu između kabine i teretnog dela i obložene unutrašnje zidove teretnog dela u visini pojasa. Klizeća vrata sa suvozačeve strane su potpuno obložena, kao i dvokrilna zadnja vrata koja imaju ugao otvaranja od 180 stepeni. Hromirani elementi, dobro organizovana instrument-tabla i radio dodatno poboljšavaju enterijer. Prednji red sedišta sa sklopivim centralnim delom „vivaro“ furgon pretvara u pokretnu kancelariju. Ovo sedište se brzo može pretvoriti u mali pisaći sto sa držačem papira i prtljažnim delom koji je zgodan za čuvanje vašeg laptopa.

Kombi kao standardnu opremu poseduje odvojiv drugi i treći red sedišta sa po tri mesta. Pored toga, nasloni u zadnjem redu mogu da se nagnu unazad. Zidovi zadnjeg dela zaštićeni su unutrašnjim oblogama.

Opelov „IntelliLink“ info-zabavni sistem sa sedmoinčnim ekranom u boji osetljivim na dodir i funkcijom navigacije, prvi put dostupnim na modelu „vivaro“, garantuje savršenu digitalnu povezivost sa spoljašnjim svetom. Mape se mogu ažurirati i preko USB-a. Telefonski pozivi pomoću Bluetooth-a, kao i audio-prenos, takođe su mogući.

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)