Datum:

19.02.2018. 19:27

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Nakon predstavljanja Citroen Berlingo Multispace modela prošle nedelje, PSA je isto učinila i za svoj Opel/Vauxhall Combo Life. U pitanju je isto vozilo koje ima i njegov francuski parnjak, samo sa izmenjenom spoljašnjošću i unapređenjima kabine.

Ovo vozilo dolazi sa sličnim prednjim i zdanjim delom kao i ostatak linije ovog brenda, a može se naručiti u dve varijante, sa dužinom od 4,4 metara (petoro sedišta) i 4,75 metara (sedmoro sedišta).

Opremljen je novim tehnologijama, uključujući zabavno-informacioni sistem sa 8-inčnim tačskrinom i sa Apple CarPlay i Android Auto kombatibilnošću, 180° sistemom kamera i nekoliko sistema za asistenciju vozaču, među kojima su automatski tempomat, prepoznavanje saobraćajnih znakova, asistencija pri parkiranju, upozorenje na pospanost vozača i tome slično.

Peta generacija Combo modela ima prtljažni kapacitet od 597 litara u varijanti sa petoro, odnosno 850 litara u varijanti sa sedmoro sedišta. Spuštanjem zadnje klupe prtljažni prostor se trostruko uvećava, i u svojoj najvećoj formi iznosi 2,693 litre.

Kupci će moći da biraju između mnoštva benzinskih i dizelskih motora, uparenih sa petostepenim i šestostepenim ručnim i automatskim menjačima, a po prvi put će se u ovom segmentu naći i osmostepeni automatik.

Porudžbine za Combo Life (2019) startuju u prvoj polovini godine, a u drugoj se očekuju isporuke.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)