Datum:

19.12.2015. 14:31

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

1 komentara 3964 pregleda

Opel GT predstavlja jedan od važnijih modela ovog brenda, a sada se mogu čuti navodi da Opel radi na pripremi najnovije verzije. CEO ove kompanije Karl-Tomas Njuman je to i nagovestio, rekavši da se automobil biti zasnovan na Astri.

GT će imati jedinstven izgled koji neće imati ni najmanju sličnost sa Astrom. Njegova prednja maska biće inspirisana Monza knceptom, sa istaknutom rešetkom i tankim farovima. 

Iako još uvek nema zvaničnih informacija, vredi podsetiti se da je Opel nedavno objavio video u kom Njuman govori da će ova kompanija na Salonu automobila u Ženevi predstaviti nešto posebno. On, naravno, nije otkrio nikakve detalje, osim da je u pitanju koncept koji publika i ne bi baš očekivala od ove kompanije. “Veoma sam radoznao u vezi sa tim da li će vam se dopasti i nadam se da ste i vi uzbuđeni koliko i ja,” rekao je Njuman.

Misteriozni koncept navodno će poslužiti kao prikaz novog Opel GT-a, a u proizvodnji se očekuje 2018. godne. U slučaju da sve bude kako je i planirano, njegova početna cena iznosiće 27.315 evra, a u ponudi će se naći sa četvorocilindarskim benzinskim motorima koji proizvode i do 295 KS.

1 komentar

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)