Datum:

18.01.2017. 16:15

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara pregleda

Prva od nekoliko najavljenih Opelovih premijera u 2017. zakazana je za sredu, kada će javnosti biti prezentovan krosover Crossland X.

Crossland X je pozicioniran iznad modela Mokka X, a prva fotografija automobila na kojoj se vidi njegov prednji deo pokazuje da je dizajn spoljašnjosti sličan kao kod manjeg Opelovog krosovera.

Očekuje se da Crossland X nasledi aktuelni MPV Merivu, s obzirom da je potražnja za mini-van vozilima u Evropi u padu, dok je evidentan rast popularnosti modela iz krosover/SUV segmenta.

“Sa modelom Crossland X, u ponudu uvodimo automobil uzbudljivog dizajna sa svim prednostima koje donosi jedan SUV, kada je reč o urbanom životnom stilu, što znači da je on agilan u gradskoj vožnji ali i da pruža sigurnost tokom dužih putovanja”, objašnjava šefica Opelovog marketinga, Tina Miler.

Od 2010. do danas, prodaja Opel krosover/SUV modela se upetostručila. U nemačkom proizvođaču očekuju da će Crossland X doneti dodatni podsticaj u ovom tržišnom segmentu i doprineti rastu Opela kao robne marke.

Izvor: B92

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)