Datum:

06.03.2012. 13:25

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 6927 pregleda

Opel je svim svojim budućim kupcima pružio priliku da ostvare veliku uštedu i otkriju mesec najpovoljnijih cena. Fantastičnom akcijom je svima omogućeno da priušte sebi pravo zadovoljstvo vožnje Opelovih vrhunskih automobila.

Nova fenomenalna kampanja se odnosi na sva vozila koja su na lageru. Pored regularnih kvartalnih popusta omogućeni su i značajni dodatni popusti u iznosu od čak 200 do 600 evra za vozila sa lagera, a veličina popusta zavisi od izabranog modela. Da bi se ostvarilo pravo na dodatni popust, uveden je ’’Opel vaučer’’ koji je potrebno popuniti i odneti u salon nekog od Opelovih dilera. Do vaučera, koji je univerzalnog karaktera i važi za sve modele, moguće je doći na brz i jednostavan način – na Opelovoj web strani (http://www.opel.rs/flash.html) ili direktno u Opelovim dilerstvima.

Obzirom da se radi o automobilima koji su već na lageru, novim kupcima i budućim vozačima Opela, vozila su na raspolaganju odmah, odnosno eliminisan je proces čekanja na isporuku. Ova jedinstvena akcija je počela 05.03. i trajaće do 31.03.2012 ili dok traju zalihe.

Kompanija Opel je još jednom svim svojim vernim i potencijalnim kupcima omogućila uštedu i obezbedila odlično opremljene automobile po fantastičnim cenama. Opel je svojom neverovatnom ponudom potvrdio da uvek teži da želje svojih kupaca učini mobilnim.

Izvor: Media GM

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)