Datum:

17.04.2018. 10:50

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara pregleda

Čista preciznost za besprekorno uživanje u vožnji! Tako u Riselshajmu, sedištu “Opela” najavljuju svoju novu sportsku zvezdicu “opel korsu GSi”.

– Ono što je “opel insignija GSi” već impresivno prikazala u svom segmentu, biće preneto u segment malih automobila sa novom “opel korsom GSi” – kažu u ovoj kompaniji, i tvrde da precizna sportska mašina postaje virtuoz u krivinama.

Zahvaljujući sportskoj šasiji fino podešenoj na nirburgrinškoj stazi “Nordšlife”.

Dizajn ne ostavlja prostor za sumnju: reč je o istinskom sportisti koji je jednako impresivan i u svakodnevnoj vožnji.

– Nastavljamo dugu GSi tradiciju novom “korsom GSi”. Već je postojala izrazito sportska varijanta prve verzije modela “korsa”. Naš najnoviji atleta će postaviti nove standarde u svom segmentu sa svojom sportskom šasijom – rekao je Peter Kspert, direktor “Opela” za prodaju i marketing.

Sportski ugođaj prisutan je i u unutrašnjosti automobila. Vozač “Korse GSi” ima mogućnost sedenja na “rekaro” sedištima držeći u rukama sportski dizajniran volan. Brzine birate pomoću kožnog menjača, ubrzanje dostižete pritiskom na aluminijumsku pedalu – svaki detalj je podređen potpunom vozačkom zadovoljstvu. “Korsa GSi” se takođe odlikuje izuzetnom preciznošću: tu je već poznata sportska šasija sa OPC verzije, izuzetno responzivne kočnice sa crvenim kleštima, izvanredno upravljanje i kratak put kočenja upotpunjeno sa opcionim aluminijumskim felnama od 18 inča.

Putnicima “korse GSi” stoji na raspolaganju i potpuna povezanost uz opcioni “intellilink” info-zabavni sistem koji je moguće povezati sa “Eplovim” iOS i android telefonom. Zasad “Opel” nije saopštio nikakve preciznije tehničke detalje.

“Korsa GSi” će se u prodaji naći krajem godine, kada će biti poznata i cena.

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)