Datum:

11.09.2013. 10:30

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara 3692 pregleda

Budući kupci modela Opel Insignia moći će da se o funkcijama i sadržajima svog automobila umesto iz knjižice informišu putem nove aplkacije za mobilne telefone. Aplikacija sa funkcijom myOpel priručnik imaće premijeru na auto-salonu u Frankfurtu, a korisnicima će biti dostupna od jeseni.

Kupci više neće morati da pretražuju stotine stranica teksta kako bi našli funkciju nekog dugmeta ili značenje simbola. Sve što treba da urade je da preuzmu besplatnu myOpel aplikaciju sa interneta, koja je sada proširena novom funkcijom – myOpel Manual priručnikom.

Kada se aplikacija instalira, dovoljno je jednostavno skenirati kamerom smartphone uređaja bilo koji deo, odnosno komandu u automobilu za koju vam je potrebno objašnjenje. Na ekranu telefona će se pojaviti žuti krug oko prekidača ili ispis pitanja, a korisnik tada samo treba da dotakne simbol na ekranu kako bi odmah dobio objašnjenje o odabranom segmentu.

Na primer, vozač po prvi put želi da proveri nivo ulja u novoj Insigniji i traži gde se nalazi merač nivoa ulja u motoru. Nakon skeniranja odeljka motora smartphone uređajem, myOpel Manual priručnik će na ekranu prikazati sve rezervoare i otvore za tečnosti koji su bitni vozaču – i naravno, gde se nalazi šipka za merenje ulja, kao i relevantan deo teksta iz priručnika.

Izvor: B92

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)