Datum:

29.07.2017. 11:34

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Kompanija “Opel” ekskluzivno je prikazala potpuno novi model u svom portfoliju – novi “opel grandlend iks”, pretpremijerno, prvi put – u Beogradu! Okupljene zvanice su imale privilegiju da prvi u Srbiji vide i dožive novi “opel grandlend iks” – čak i pre zvanične svetske premijere, koja će se održati na sajmu u Frankfurtu ove jeseni.

– Specijalno za ovu priliku napravljena je serija prvih jedinica ovog modela koji su gotovo ručno sastavljeni u aprilu. Njihova osnovna namena je da važne članove automobilske zajednice upozna sa osnovnom idejom o tome šta “grandlend iks” treba da postane. Želeli smo da se ova ekskluzivna svetska pretpremijera dogodi ovde, u vašem dvorištu i da se dogodi mesecima pre svetske premijere – istakao je direktor predstavništva “Opela” za Srbiju, Bugarsku, Makedoniju, Crnu Goru i Albaniju Dragan Nenadović.

Novi slogan “Opela” je kratak i jasan: Budućnost pripada svima! Tako da se i pojava “grandlenda iks” potpuno uklapa u ovu krilaticu. Pri tome ne treba zaboraviti da je ovaj automobil deo najambicioznijeg programa lansiranja novih modela u istoriji brenda pod nazivom “7 u 17”.

Kao najmlađi, ali i najveći član “Opelove” porodice, ovaj kompaktni SUV biće novi konkurent u C-SUV segmentu, koji u protekloj deceniji iz godine u godinu ima sve veći rast. Ovo su glavni aduti “grandlend iksa” za uspeh: visoka pozicija sedenja, mala težina, sportski SUV dizajn, obilje prostora za pet putnika, vrhunska tehnologija, efikasni pogonski sklopovi…

– On je naš kompaktni SUV sa snažnim karakterom, urbanim avanturističkim izgledom, uzvišenim položajem sedenja, obiljem prostora i koji je opremljen mnogim ultramodernim tehnološkim dostignućima – kažu u “Opelu”.

Zvanična premijera biće održana na salonu automobila u Frankfurtu (14-21. septembar).

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)