Datum:

22.12.2019. 21:07

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Opel se vratio u Rusiju! Prvi modeli nemačkog proizvođača automobila iz Riselshajma su stigli u prodajne salone odabranih dilera u najvećim ruskim gradovima. Kupci u najvećoj zemlji na svetu već mogu da naruče bestseler SUV – “opel grandland X” i nanadmašno praktičnu, “zafiru lajf”.

“PSA grupa” počela je regularnu proizvodnju modela “zafira lajf” u svojoj fabrici u Kalugi, oko 200 kilometara jugozapadno od Moskve. Transporter “opel vivaro” za lokalno tržište će takođe sići sa proizvodnih traka u Kalugi početkom 2020.

– Značajan rast našeg profitabilnog izvoza je jedan od ključnih stubova našeg “PACE!” kompanijskog plana.Povratkom u Rusiju, pravimo dodatan napredak na ovom području – rekao je izvršni direktor Opela Mihael Lohšeler – Postepeno ćemo povećavati naše prisustvo u zemlji tokom narednih godina. Ovo znači da ćemo ponuditi širu gamu proizvoda. U narednim godinama, biće najmanje po jedno veliko predstavljanje “Opela” godišnje. Kao i na svakom tržištu, naš glavni prioritet je da rastemo profitabilno, a da zadovoljstvo kupaca bude na visokom nivou.

Posle godina koje su zbog ekonomske krize iz 2008. bile period u kojem se poznati nemački brend nije nalazio na sve zahtevnijem ruskom tržištu, sa da su se sve “kockice složile” pa je povratak ovog auto-giganta bio i očekivan.

– “Opel” se vraća u Rusiju i ovo je fantastičan povratak. Benefit je da smo u mogućnosti da koristimo fabriku u Kalugi i da proizvodimo lokalno od samog starta. Srećni smo što možemo da ponudimo ruskim klijentima kompetitivan proizvod visokog kvaliteta koji je zasnovan na nemačkom inženjeringu – rekao je Pol Vilkoks , izvršni direktor za region Evroazije.

Nemački brend ima dugu tradiciju i odličnu reputaciju u Rusiji. Sa svojim povratkom na rusko tržište, Opel će ojačati prisustvo PSA Grupe u regionu Evroazije. Rusija je veliko, strateški bitno i atraktivno tržište sa mnogo potencijala.

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)