Datum:

05.04.2015. 23:35

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 3494 pregleda

OH! Male karikature monstruma pokazuju šta sve nova Corsa ima da ponudi.

Nakon uspešne saradnje sa „Vine“ gigantom Zakom Kingom (Zach King), koja je rezultirala nekim fascinantnim video klipovima u kojima je učesnik Opel ADAM, proizvođač iz Riselshajma je obezbedio usluge još jednog internet fenomena u cilju promovisanja Opel Corse – Martija Kupera (Marty Cooper) aka Hombre McSteeza

Ovaj Amerikanac je oživeo male animirane karaktere uz pomoć providne folije, crnog markera i standardnog iPhonea. Ova tehnika mu je pomogla da stekne hiljade pratilaca na Facebooku i Instagramu. Sada mali animirani monstrumi Martija Kupera dolaze do Opel Corse i demonstriraju neke od inovativnih tehnologija uključenih u Opelov bestseler, i to na jedinstven i neobičan način. Da bi se demonstriralo koliko je laka upotreba naprednog sistema asistencije pri parkiranju (Advanced Park Assist), upotrebljen je crtani lik koji jednostavno gura Corsu u prazno parking mesto. Ostali video klipovi se fokusiraju na sisteme poput prepoznavanja znakova na putu i upozorenja neželjenog izlaska iz vozne trake.

Novi kratki video klipovi su važna komponenta u lansiranju nove marketinške kampanje za novu Corsu i biće dostupni na internoj reklamnoj internet stranici neuesOH.de , kao i na Opel YouTube Channel.

Izvor: Vrele gume

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)