Datum:

04.06.2013. 10:23

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 5924 pregleda

OMV Srbija pokrenula je novu promotivnu akciju na svojim benzinskim stanicama tokom koje potrošači mogu nabaviti proizvode iz Kappa Sport kolekcije, po cenama sniženim do 76%. OMV potrošači mogu da sakupljaju bonus poene za svaku kupovinu na OMV benzinskim stanicama, uključujući i VIVA restorane/prodavnice i TopWash perionice, koji mogu biti upotrebljeni za kupovinu Kappa sportskih proizvoda po atraktivnim cenama. Potrošači imaju priliku da odaberu među 10 Kappa Sports proizvoda, koji se nude ekskluzivno i mogu da se kupe samo na lokacijama stanica OMV Srbija širom zemlje.

Svakom kupovinom na OMV benzinskim stanicama u vrednosti od 1.000 RSD, tokom promotivnog perioda, dobija se jedan bonus poen, koji se prikupljaju na bonus kartici. Kupovinom OMV MaxxMotion goriva ostvaruje se pravo na dvostruke bonus poene, što čini učešće u ovoj akciji još pristupačnijim.

Bonus kartica je kompletirana kada se sakupi 20 poena, i može se ostvariti čak do 76% popusta za kupovinu proizvoda iz Kappa Sport kolekcije. Cene svakog proizvoda se razlikuju, a za kupovinu svakog proizvoda neophodno je sakupiti 20 poena. Potrošači mogu da odaberu među osam artikala iz Kappa Sport kolekcije: ranac, peškir, torba za trening, lopta za odbojku, lopta za košarku, lopta za fudbal, slušalice i sportski sat.
Bonus kartica se dobija na benzinskoj stanici prilikom prve kupovine i kada ih potrošači popune potrebno je uz njih priložiti i „Kopije br.1“ fiskalnih računa, kojima se potvrđuje kupovina. Kopija računa se dobija na kasi kod prodavca.

Iako Kappa Sport promotivna akcija traje do 8. septembra 2013., kupovinu proizvoda moguće je ostvariti sve do 22. septembra 2013. Na stanicama je moguće kupiti i pumpu za naduvavanje lopti, za čiju kupovinu nisu potrebni bonus poeni.

Izvor: Action Global Communications

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)