Datum:

08.08.2012. 16:26

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 3931 pregleda

Kompanija OMV Srbija je u saradnji sa Nacionalnom vozačkom akademijom (NAVAK) realizovala akciju treninga ekonomične vožnje za kupce na OMV benzinskim stanicama. Centar NAVAK je organizovao za sve kvalifikovane učesnike i takmičenje u ekonomičnoj vožnji. Nagrade je najboljima uručio generalni direktor OMV Srbija Karolj Lajko.

OMV korisnici koji su natočili tokom juna minimum 30 litara Evro Premium BMB 95 na OMV benzinskim stanicama širom Srbije, mogli su da učestvuju u OMV Eko treningu i takmičenju u ekonomičnoj vožnji. Učesnici je trebalo da odvezu jedan krug oko centra NAVAK, da primene sve ono što su naučili na treningu i da postignu najmanju potrošnju goriva u zadatom vremenu.

Najekonomičniji vozač Saša Nikolić iz Brestovca, je kao nagradu dobio 100.000 RSD u bonovima za gorivo. Drugoplasirani Marko Banjac iz Beograda dobio je vaučere u vrednosti 50.000 RSD. Na trećem mestu je bio Novak Novaković iz Beograda koji je dobio vaučere vredne 30.000 RSD. Ivan Sadovski takođe iz Beograda koji je stigao četvrti nagrađen je sa bonovima vrednim 20.000 RSD, a Aleksandar Cvejanov iz Zrenjanina koji se stigao peti dobio je bonove vredne 10.000 RSD. Prvih 100 učesnika po potrošnji prema konačnoj listi, nagrađeni su trouglom za signalizaciju.

Generalni direktor OMV Srbija Karolj Lajko je prilikom uručenja nagrada najuspešnijim učesnicima takmičenja izjavio: „OMV Srbija je zadovoljna uspehom ove inicijative sprovedene u saradnji sa NAVAK-om, kao i pozitivnim odzivom naših potrošača. Smatramo da je edukacija vozača u Srbiji veoma važna i zato ćemo i ubuduće podržavati ovakve aktivnosti.“

Pobednik Saša Nikolić je po rečima stručnjaka iz NAVAK-a ostvario izuzetan rezultat. „Akcija je zaista bila dobro osmišljena i drago mi je da sam u njoj učestvovao. Tokom treninga sam čuo mnogo korisnih stvari koje je moguće primeniti i u realnom životu. Do uspeha sam došao tako što sam izračunao koja bi trebalo da bude optimalna brzina i onda se jednostavno pridržavao toga“, objasnio je Saša.

Izvor: Action Global Communications

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)