Datum:

23.07.2019. 9:50

Autor:

Ina

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara pregleda

Za prvog čoveka BMW-a i zvanično je imenovan Oliver Cipse. On će na poziciji predsednika bavarskog proizvođača zameniti Haralda Krugera.

Bavarski proizvođać je ovu odluku danas i zvanično saopštio. Naime, pedesetpetogodišnji zvaničnik kompanije BMW će na svom novom radnom mestu početi da radi od 16. avgusta. Kruger će se iz kompanije povući 15. avgusta. On je važio za favorita u izboru za naslednika Haralda Krugera još od kada je ovaj najavio da neće produžavati ugovor. Na mesto predsednika kompanije dolazi sa pozicije šefa proizvodnje u BMW-u.

Cipse je u BMW-u od 1991. godine., Tada je počeo da radi kao pripravnik u toj kompaniji. Član je upravnog odbora bavarskog proizvođača od 2015. godine, gde je obavljao dužnost prvog čoveka zaduženog za proizvodnju. Pripisuju mu se zasluge za povećanje efikasnosti u proizvodnom procesu u pogonima BMW-a. To je doprinelo porastu profita kompanije.

Pred njim su veliki izazovi u budućnosti. Jedan od najvažnijih zadataka koji će imati jeste da preorijentiše proizvodnju sa benzinskih i dizel modela na električne automobile.

Izvor: Vrele gume

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)