Datum:

13.10.2018. 21:23

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara pregleda

Kompanija Opel će do 2020. predstaviti osam potpuno novih ili osveženih modela. Opel nastavlja sa sprovođenjem proizvodne ofanzive “PACE!” plana kako bi zadovoljio potrebe kupaca i obezbedio usklađenost sa drastičnim smernicama koje se tiču emisije CO2 u Evropi koje će se primenjivati 2020. godine.

Buduća gama će obezbediti održivu i uspešnu budućnost kako za kompaniju tako i za mrežu dilera. Od početka 2019. do kraja 2020. kompanija će predstaviti osam potpuno novih ili osveženih modela, prevashodno investirajući ka velikim količinama i profitabilnim segmentima. Do tada, Opel će nuditi jednu od najsvežijih gama među svim proizvođačima.

Sa svojim PACE! planom, Opel se jasno izjasnio da će lansirati najmanje jedan u potpunosti novi model na tržište svake godine. Samo u 2019. Opel će predstaviti novu generaciju najprodavanijeg modela “korsa” i naslednika uspešnog “vivara” u lakoj komercijalnoj i putničkoj verziji. Dodatne varijante i verzije opreme modela “kombo” će takođe biti dostupne na tržištu, čime će se značajno obnoviti gama lakih komercijalnih vozila. Naslednik vrlo popularnog modela “Opel Mokka X” će uslediti u 2020. i igraće ključnu ulogu unutar strategije da se poveća kompanijski udeo prodaje SUV modela sa 25 na 40 procenata do 2021.godine.

– Opel ide električno – bilo je jedno od obećanja koje je kompanija dala u novembru 2017. kao deo svog PACE! plana. Knjige porudžbina za potpuno električnu novu „korsu“ i „grandland X PHEV” koji će se proizvoditi u Ajsenahu biće otvorene do leta 2019.

Do kraja 2020. godine Opel će imati ukupno četiri elektrifikovana modela u ponudi.

– U kontekstu drastičnih CO2 normi, naša je odgovornost da oblikujemo održivu budućnost za našu kompaniju i naše dilere sa visoko konkuretnom gamom putničkih i lakih komercijalnih vozila. Opel će ponuditi modele koji su uzbudljivi u vožnji i emocionalno dizajnirani uključujući vrlo konkurentna laka komercijalna vozila kao što su novi „kombo“ i „vivaro“. Kupci će imati koristi od obimnog uvođenja inovativnih tehnologija i pristupačne elektrifikacije – rekao je izvršni direktor Opela Mihael Lokšeler.

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)