Datum:

22.11.2019. 9:48

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Sve žešća konkurencija na automobilskim tržištima zahteva i ofanzivniji pristup do kupaca. Traže se načini da se zadobije poverenje kupaca ne samo kvalitetom automobila već se sve više ulaže i u moderne načine prodaje, održavanja vozila. Briga o kupcu postaje prioritet.

Zato i ne čudi što je “Sitroen” i u Srbiji dodao gas. Osmišljavaju se brojne prodajne akcije, nalaze nove pogodnosti za kupce, a jedan od najbitnijih segmenata ovog francuskog giganta je i otvaranje novih, najsavremenijih prodajno-servisnih objekata.

Tako je ekskluzivni zastupnik i uvoznik “Sitroena” za Srbiju, kompanija “Avtonova KAB” proširila svoju dilersku mrežu na teritoriju Novog Beograda.

Sada kupci “Sitroenovih” vozila mogu pogledati automobile ili obaviti test vožnju, ali ih i servisirati i na novoj lokaciji i u novom salonu kompanije “Autopromet”.

Nakon nekoliko meseci od ulaska u zvaničnu dilersku mrežu, i postizanja odličnih rezultata, kompanija Autopromet organizovala je konferenciju za novinare na kojoj je predstavila dosadašnje rezultate i planove za naredni period.

“Autopromet” je inače kompanija koja kroz porodični biznis posluje više od 20 godina.

Izvor: Novosti 

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)