Datum:

31.05.2011. 10:34

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 4790 pregleda

Najmasovnija i najspektakularnija od svih Honda manifestacija u toku godine, u organizaciji Honda Cluba Serbia koji okuplja simpatizere Honda brenda, i ove godine je ponudila raznovrstan program, počevši od popularnog nadmetanja “brzi krug” u tri kategorije, preko raznovrsnih sadržaja za prisutne, pa do “slobodne vožnje” u kojoj svi prisutni na trkačkoj stazi mogli da isprobaju maksimalne performanse svoje Honde.

Osim svojih Honda automobila, zaljubljenici u ovaj brend imali su prilike da testiraju atraktivni sportski hibridni kupe CR-Z, i oprobaju vožnju u SPORT modu na trkačkoj stazi. Za kraj manifestacije, kao obeležavanje skupa, formirana je kolona svih Honda automobila na karting stazi u kojoj su se našle Honde, počev od Civica iz 1972., pa do savremene CR-Z.

Takođe, na ovogodišnjem skupu svi prisutni imali su priliku da vide ponudu korišćenih Hondi Accord iz raznovrsne ponude Delta Automoto centra za korišćena vozila. Specijalna ponuda obuhvata i povlastice novim vlasnicima korišćenih Hondi u vidu popusta u servisu tokom čitavog perioda trajanja vlasnistva.

Izvor: Honda Srbija

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)