Datum:

11.03.2016. 19:24

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 1878 pregleda

Maseratijev Alfieri koncept predstavljen je pre dve godine, a veoma pozitivna reakcija na ovo vozilo podstakla je italijanskog proizvođača da potvrdi planove o njegovoj proizvodnji nekoliko meseci kasnije.

Alfieri je najpre trebalo da bude predstavljen nakon Levante modela, ali čini se da su se u međuvremenu stvari promenile. Naime, direktor za Alfa Romeo i Maserati Harald Vester nagovestio je da će umesto njega, fokus biti na zamenama za GranTurismo i GranCabrio. On ništa nije detaljnije nije rekao o tome, ali je Maseratijev petogodišnji plan otkrio da će ovi automobili biti pozicionirani iznad Alfieria i da će imati V8 motor koji razvija više od 560 konjskih snaga.

Vester je na pitanje o tome da li je Alfieri još uvek deo pomenutog plana rekao da ne zna i da to mora da proveri sa svojim timom. “Mislim da previše pričamo o budućnosti. To niko ne zna, pa zato tvrdim samo ono što je rečeno, to je sve”, rekao je Vester.

Alfieri je trebalo da bude u ponudi kao kupe i kabriolet sa zadnjim i pogonom na sva četiri točka. Ranije je rečeno da će imati V6 motor sa snagom u rasponu od 410 do 520 konjskih snaga.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)