Datum:

24.11.2015. 16:17

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , ,

Statistika:

1 komentara 2366 pregleda

U cilju pripreme vozila za bezbednije učešće u saobraćaju, Ministarstvo unutrašnjih poslova, u saradnji sa Auto-moto savezom Srbije i Asocijacijom tehničkih pregleda vozila, započeće sutra preventivno-propagandnu akciju pojačane kontrole saobraćaja.

Akcija pod nazivom “Ispravno vozilo – bezbedno vozilo” trajaće do subote 28.novembra.

Osnovni cilj akcije je besplatna provera tehničke ispravnosti vozila, kako bi se uočene nepravilnosti blagovremeno otklonile, a time ostvarili povoljni preduslovi za bezbedno odvijanje saobraćaja, te bi se znatno povećao stepen ispravnoti vozila na našim putevima, ističe Ministarstvo u saopštenju.

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na sve vlasnike da provere ispravnost svojih vozila i spremni dočekaju odvijanje saobrau otežanim uslovima, kao što su sneg, kiša, poledica i slično.

Po završetku ove akcije, pripadnici saobraćajne policije intenzivno će vršiti kontrolu tehničke ispravnosti svih vozila.

Zbog učinjenih prekršaja nepoštovanja pravila saobraćaja, prema vozačima biće preduzete zakonom propisane mere.

Izvor: Novosti

1 komentar
  1. srbin

    Zandari bi vise zaradili kada bi upali u firme tajkuna i tzv biznismena i naplatili kazne za ne prijavljene radnike, za utaju poreza, za neisplatu zarade itd. A svaki takav besni auto od nekog makroa nece zaustaviti nego opet po raji sirotinji koja sipa benzincica za 1000 dindzi i koja nema zimsku gumu jer je i montaza njih skupa. Tako bi se opsirno trbala zvati ta akcija a ne ispravno, bezbedno i ostale izmisljotine.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)