Datum:

25.01.2018. 22:13

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara pregleda

Za manje od godinu dana otkako je počela prodaja nove Insignije, Opel je širom Evrope primio više od 100.000 porudžbina za ovaj automobil, saopštio je taj nemački proizvođač.

Nova Insignia, koja se proizvodi u fabrici u Riselshajmu, dostupna je kao Grand Sport limuzina, Sports Tourer karavan i u kros verziji Country Tourer sa pogonom na sve točkove. U vrhu proizvodne game nalazi se GSi sportska verzija, koja se može naručiti u limuzinskoj ili karavan varijanti.

Nova Insignia je pogonjena paletom turbo četvorocilindarskih motora, kako u dizel, tako i benzinskim verzijama, u zapreminskom rasponu od 1.6 do 2.0 litra, u kombinaciji sa šestobrzinskim manuelnim ili šestostepenim i osmostepenim automatskim menjačima.

Opel je saopštio da devet od deset novih Insignija naručenih do sada, dolaze sa opcionim, Navi 900 IntelliLink multimedijalnim sistemom. Integrisana navigacija prikazuje se na osmoinčnom kolor displeju osetljivom na dodir.

Navi 900 IntelliLink je kompatibilan sa Apple CarPlay i Android Auto funkcijama za povezivanje smartfon uređaja u automobilu.

Ukoliko je kabina opremljena i OnStar sistemom, pametni telefoni se mogu povezati sa 4G/LTE Wi-Fi pristupnom tačkom.

Izvor: B92

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)