Datum:

23.07.2018. 21:50

Autor:

Ina Poljak

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara pregleda

Aston Martin proizvodi svoje luksuzne GT modele u postrojenju u gradu Gejdon. Pre toga, oni su se proizvodili u mestu Njuport Pagnel. Međutim, prvi SUV model britanskog proizvođača će se sklapati u novoj fabrici u Velsu.

Priprema gradilišta za novu fabriku u mestu Sent Atan u Južnom Velsu je počeča još 2016. godine, a sada je stigla vest da je završena druga faza (od ukuprno tri) radova.

Postrojenje sa hangarima je ranije bilo u vlasništvu ministarstva odbrane Velike Britanije, a ako sve bude išlo po planu, krajem sledeće godine će tu početi proizvodnja prvog krosover modela kompanije Aston Martin, koji će biti inspirisan konceptom DBX iz 2015. godine, a koji bi trebalo da se zove Varekai kada stigne do proizvodnje.

S obzirom da je počela i treća, završna faza izgradjne ovog objekta, koja podrazumeva opremanje tri modifikovana “super hangara” tehnologijom i opremom koja je potrebna za otpočinjanje proizvodnje automobila. radovi se polako privode kraju.

“Oduševljeni smo radovima koji su postignuti na gradilištu”, rekao je izvršni direktor britnaskog proizvođača, Endi Palmer, nakon sastanka sa bordom direktora na gradilištu. On je dodao da je tim uradio savršen posao u unapređenju postrojenja, te da je izuzetno ponosan što je bio na čelu prvog zasedanja borda direktora u novoj fabrici.

Za potrebe transformacije prostora je već angažovano 150 radnika, a očekuje se da će to postrojenje otvoriti 750 novih radnih mesta za ljude iz regiona.

Izvor: Vrele gume

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)