Datum:

16.07.2015. 16:52

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 3422 pregleda

“FCA Srbija” nudi 2.500 evra specijalnog bonusa prilikom reciklaže ili zamene “staro za novo” vozila domaće proizvodnje.

Posle velikog uspeha kampanje “Recikliranje je kul”, zbog velikog interesovanja kupaca kompanija “FCA Srbija” najavila je nastavak ove kampanje koja promoviše reciklažu i ekologiju, pod istim uslovima koji su važili tokom maja i juna, s najatraktivnijom ponudom na tržištu. U okviru drugog dela ove kampanje, pod nazivom “Novo je kul! Još više ako je domaće!”, kao jedina domaća kompanija, “FCA Srbija” želi da promoviše kupovinu domaćih proizvoda i stimuliše vlasnike domaćih vozila da zamene svoja stara vozila za novi model “fijat 500L”, uz 2.500 evra bonusa za reciklažu ili zamenu “staro za novo” nekog od domaćih modela, bez obzira na godinu proizvodnje.

– “FCA Srbija”, kao društveno odgovorna kompanija, na ovaj način svojim kupcima nudi vrlo praktično rešenje kako da stari automobil uklone sa ulice a da pritom imaju veliku ekonomsku korist u vidu bonusa koji ostvaruju pri reciklaži vozila, odnosno zameni “staro za novo” – rekao Umberto Janučeli, komercijalni direktor kompanije “FCA Srbija”.

“FCA Srbija” nudi 2.500 evra specijalnog bonusa prilikom reciklaže ili zamene “staro za novo” vozila domaće proizvodnje, bez obzira na godinu njegove proizvodnje. Svi vlasnici “juga”, “zastave”, “floride”, “zastave 10”, “punta klasik” ili “500L” koji žele da recikliraju svoje vozilo, od “FCA Srbija” dobiće popust od 2.500 evra, a oni koji žele da zamene svoje vozilo po sistemu “staro za novo” dobiće dodatnih 2.500 evra kao podsticaj na procenjenu vrednost polovnog automobila.

Svi kupci koji imaju ostale modele stranih proizvođača, takođe dobijaju popuste za kupovinu novog automobila iz ponude FCA, koji važe od prvog dela ove kampanje, odnosno popust od 2.000 u slučaju da je automobil stariji od 15 godina i popust od 2.500 evra u slučaju da je automobil stariji od 20 godina. Takođe, svi koji žele da zamene svoja stara uvozna vozila za “fijat 500L” po sistemu “staro za novo” dobiće popust od 1.500 evra. Ova prodajna akcija odnosi se na kupovinu određenog broja vozila i modela koji su u ponudi kompanije “FCA Srbija”.

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)