Datum:

07.03.2017. 10:06

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Kreirati dizajn koji kombinuje osobine SUV modela sa karakteristikama automobila stilizovanog za urbani način života. To je bio izazov sa kojim su trebali da se izbore dizajneri modela Crossland X, Opelovog novog krosovera, koji je premijeru imao u Berlinu prvog februara ove godine. Zajedno sa potpuno električnim modelom Ampera-e i novom Insigniom Grand Sport i Sports Tourer, model Crossland X čini „7 u 17“ tržišnu ofanzivu – sedam novih modela u 2017. godini.

Novi Crossland X zajedno sa robustnim modelom Mokka X zaokružuje Opelovu ponudu modela u rastućem B-CUV/SUV tržišnom segmentu. Dizajneri su kreirali jedinstvenu interpretaciju korosover modela u skladu sa Opel stilskom filozofijom – „Skulpturalan dizajn spojen sa nemačkom preciznošću“ – sve to su elementi koji oslikavaju stilizovan, ali i funkcionalan karakter modela Crossland X.

„Novi Crossland X je već na prvi pogled pravi Opel, kao i šampion stila i funkcionalnosti“ rekao je Mark Adams, potpredsednik dizajn centra u Evropi. „Ponosni smo što smo kreirali vozilo sa tako dobrim balansom elemenata, koji kombinuju maksimalnu ponudu prostora sa kompaktnim spoljnim dimenzijama.“

Izvor: Vrele gume

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)