Datum:

02.05.2014. 17:46

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara 3210 pregleda

Sledeća generacija VW Tiguana gotovo će se sigurno pojaviti 2016. godine, no za sada nema naznaka kako bi model mogao izgledati. Ipak, kompjuterski generisane slike koje imate prilike videti u prilogu mogle bi nam pokazati što možemo očekivati od nadolazećeg modela. Stvorio ih je Teophilus Chin, a bazirane su na nedavnim konceptima nemačkog proizvođača.

Kao glavna osnova poslužio je T-Roc koncept kojem su promenjeni prednja rešetka, točkovi i vrata, no ipak treba imati na umu kako će konačna verzija verovatno izgledati znatno praktičnije. T-Roc je bio svojevrsno iznenađenje na auto showu u Genevi, a najavio je mali SUV koji će se smestiti između Taiguna i Tiguana. Biće to lifestyle vozilo veličine Golfa nalik Audiju Q1.

MQB arhitektura verovatno će se koristiti za novi Tiguan, a model će tako biti lakši i efikasniji od svog prethodnika čemu će pridoneti i novi agregati. Dimenzije će ostati iste, no vozilo bi moglo dobiti na širini. U planu su i hibridne i električne verzije, kao i opcioni pogon na sve točkove.

Izvor: Index

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)