Datum:

14.10.2012. 11:14

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 5523 pregleda

Honda je u svoju ponudu uvrstila potpuno novi uređaj – VIPER. Ovo je najnovija generacija alarma, ali i uređaj koji u velikoj meri doprinosi komforu korišćenja automobila, a vozačima omogućava i apsolutnu kontrolu automobila.

VIPER uređaj, pored funkcije alarmnog bezbednosnog sistema, omogućava vozaču:

– Daljinsko startovanje vozila uz mogućnost podešavanja vremenskog automatskog startovanja vozila kao i automatsko startovanje vozila na osnovu temperaturne razlike.

Pre svake vožnje vozač može, uz pomoć ovog uređaja, da upali automobil koji će raditi u režimu koji je podešen prilikom poslednje vožnje (uključeno grejanje ili hlađenje) i sve to iz svog stana, ne otključavajući pri tom vozilo. Ovakva mogućnost posebno je značajna u periodu visokih ili niskih temperatura. Ukoliko se automobil ne pali često u zimskom periodu može doći do kvara, a uz pomoć ovog sistema vozilo se po potrebi može startovati sa bilo koje tačke u svetu i tako preduprediti eventualni problemi sa akumulatorom.

– Obaveštavanje o izvršenim funkcijama na displej uređaju

Pomoću displeja vozač prati šta se dešava sa njegovim automobilom, kada je otključan ili zaključan, kada je alarm aktiviran i kada ističe vreme trajanja daljinskog startovanja.

– Praćenje pozicije i kretanja vozila

Uz Start Smart verziju ovog uređaja, vlasnik u svakom trenutku ima informaciju o lokaciji svog automobila, a postoji i mogućnost postavljanja parametra za dozvoljeni reon kretanja vozila. Korišćenjem Android aplikacije vozač dobija obaveštenje o kretanju vozila i upozorenje ukoliko automobil izađe iz dozvoljenog prostora.

Ovaj uređaj kompatibilan je sa fabričkim OEM alarmima. Ugrađuje se na sve Honda modele u ovlašćenom Honda servisu na Novom Beogradu. Za ugradnju ovog uređaja potreban je samo jedan radni dan i može se naći u tri verzije – Basic, Advance i Start Smart.

Cenovnik uređaja sa specifikacijom funkcija možete pogledati ovde.

Izvor: Honda Srbija

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)