Datum:

23.11.2011. 13:22

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 5222 pregleda

Iz JP „Putevi Srbije“ saopštili su da je u ponedeljak, 21. novembra 2011. godine u saobraćaj puštena petlja „Zrenjanin“ na autoputu E-75 (Beograd-Horgoš) u zoni obilaznice Novog Sada. Puštanje petlje „Zrenjanin“ u saobraćaj dovodi do sledećih trajnih izmena u režimu saobraćaja u zoni obilaznice oko Novog Sada:

Deonica autoputa E-75 u zoni Novog Sada postaje tranzitna saobraćajnica ka graničnom prelazu Horgoš, a saobraćaj ka i iz Novog Sada biće obavljan preko novoizgrađenih saobraćajnica paralelnih sa autoputem.

Vozila iz smera Beograda ka Novom Sadu, isključenje sa autoputa E-75 obavljaće isključivo preko novoprojektovane naplatne rampe “Jug” na oko 2 km posle benzinske stanice „Lukoil“. Kretanje nastavljaju dalje paralelnom saobraćajnicom sa autoputem, pa preko petlji „Zrenjanin“ ili „Temerin“ ka Novom Sadu. Vozila iz smera graničnog prelaza Horgoš ka Novom Sadu, isključenje sa autoputa E-75 obavljaće neposredno ispred Sentandrejskog mosta. Kretanje se zatim nastavlja isključivo saobraćajnicom paralelnom sa autoputem i dalje preko petlji „Temerin“ i „Zrenjanin“ ka Novom Sadu.

Vozila iz smera Novog Sada ka Horgošu i Beogradu koristiće petlje „Zrenjanin“ i „Temerin“, a zatim paralelne saobraćajnice ka uključenjima na autoput E-75.

Izvor: B92

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)