Datum:

12.06.2018. 9:13

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

“Kija motors Evropa” je sa prodatih tri miliona vozila u Evropi dostigla novu prekretnicu u prodaji vozila sa najdužom, sedmogodišnjom garancijom, na Starom kontinentu.

“Kija” je procenila da su od 2010. godine njeni evropski kupci sa vozilima sa sedmogodišnjom garancijom prešli više od 158 milijardi kilometara (računajući godišnji prosek od 12.500 kilometara), što je jednako kao kad bi Zemlju oko ekvatora prešli četiri miliona puta.

“Kijina” izdašna garancija pokriva nedostatke u izradi i materijalima do sedam godina ili 150.000 kilometara – prve tri godine bez ograničenja broja pređenih kilometara. To je još najduža garancija, koju pruža bilo koji proizvođač automobila u Evropi i strankama pruža mir i spokoj, koji proizlazi iz “Kijinih” visokih standarda kvaliteta. Garancija je u celosti prenosiva na narednog vlasnika vozila.

– Naša sedmogodišnja garancija pokazuje našu ubeđenost u kvalitet vozila koja proizvodimo i našim evropskim strankama uliva poverenje da kupuju visokokvalitetna vozila. Marka “Kija” je postala sinonim za kvalitet i pouzdanost, a upravo kvalitet je prvo što ljudima pada na pamet kada pomisle na “Kiju”. Ove godine u Evropi očekujemo da ćemo prodati više od 500.000 vozila – kaže Emilio Herera, izvršni direktor “Kia Motors Europe”.

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)