Datum:

22.12.2017. 22:17

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

U sredu je u Beogradu, u „Belexpo“ centru održana promocija nove generacije modela Porsche Cayenne, koju ste mogli da pratite uživo na našoj Facebook stranici.

Posle skoro sedam godina, najpopularniji model terenskog vozila marke Porsche, Cayenne, predstavio je svoje novo lice Srbiji na ekskluzivnoj prezentaciji u kongresnom centru „Belexpo” u Beogradu.

Potpuno novi koncept, sa značajnim izmenama u dizajnu, izgledu enterijera, tehnologiji i tehničkim karakteristikama koje ga profilišu kao pravi sportski auto sa 5 vrata, zadržao je prepoznatljivi Porsche duh i siluetu koja oduševljava i privlači generacije novih poklonika.

Sličan Porscheovim sportskim automobilima po svojim karakteristikama, ubrzanju i dinamici vožnje, novi Porsche Cayenne je istovremeno i vrhunski funkcionalan za terensku vožnju i porodičnu upotrebu. Vodeći računa o zaštiti životne sredine, Porsche je stavio akcenat na benzinske motore koji imaju bolje performanse, ali i umanjenu potrošnju i emisiju izduvnih gasova.

Novi Porsche Cayenne prati moto kompanije „Sportski automobili – ponovo zajedno!”. Tako je Porsche porodica dobila još jednog sportskog člana upakovanog u SUV vozilo.

Spoljašnji dizajn novog modela ne odlikuju bitnije izmene, osim na zadnjem dela automobila, ali je zato enterijer poptuno nov, usklađen sa modelom Panamera, sa digitalnom srednjom konzolom i mnogo većim PCM. Novi Cayenne ima više predhodno nedostupnih novih opcija koje doprinose sportskim karakteristikama, kao i svakodnevnoj funkcionalnosti.

Ciljna grupa kupaca novog modela Porsche Cayenne su svi oni koji od SUV vozila očekuju da budu idealan spoj sportskog i porodičnog automobila, zaljubljenici u moderne tehnologije, ali i vozači koji imaju razvijen osećaj za očuvanje životne sredine i imaju obzira prema emisiji izduvnih gasova.

Novi Cayenne je do sada najidelaniji spoj Porsche tradicije sa modernom tehnologijom, od koga se očekuje da i dalje bude nosilac prodaje i ljubimac kupaca vozila Porsche u Srbiji!

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)