Datum:

24.05.2011. 16:33

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 6190 pregleda

Vozači koji se u narednom periodu odluče da kupe novi Peugeot imaju mogućnost da postanu korisnici jedinstvenog auto paketa „All inclusive“, koji osim trogodišnje garancije i pomoći na putu, podrazumeva da mogu da zaborave na plaćanje goriva i redovnih servisa u naredne tri godine.

Ponuda Verano Motors-a predstavlja novinu na domaćem tržištu automobilske industrije i svakako je idealno rešenje koje će vam omogućiti da bezbrižno uživate u vožnji.

Ovaj paket se odnosi na Peugeot modele 206+ i 207, sa dizel motorima i bogatim paketom opreme, bilo da se kupci odluče za keš kupovinu ili neki model finansiranja. Ukoliko se odluče za kupovinu vozila na lizing, mesečna rata za 206+ 1.4 HDi iznosi 150 eura, odnosno za 207 1.4 HDi samo 168 eura. Učešće je 6%+ pdv, uz rok otplate od 84 meseca i nominalnu kamatnu stopu 5,9%. U ovu ponudu su uključeni svi redovni servisi propisani od strane proizvođača u prvih 45.000 km i 1.000 litara goriva.

U skladu sa načelima kompanije Verano Motors da se briga o klijentu ne završava sa prodajom automobila, već da se posredstvom sličnih akcija grade dugoročni partnerski odnosi, revolucionarni paket na srpskom tržištu  „All inclusive“ je još jedan način da se, imajući u vidu trenutne ekonomske prilike, kupci u naredne tri godine rasterete svih briga oko troškova vezanih za svoj automobil.

Verano Motors nastavlja i akciju zamene automobila bilo koje marke za novi Peugeot uz doplatu. Pregled i procena vozila vrši se po najvišim Peugeot standardima. Na taj način kupcima je olakšana kupovina novog automobila uz uštedu vremena za oglašavanje prodaje starog automobila ili odlazaka na auto pijace.

Izvor: Peugeot

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)