Datum:

19.02.2018. 16:14

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara pregleda

Kada Sajam automobila u Ženevi otvori svoje kapije za posetioce sledećeg meseca, Peugeot će biti jedan od brojnih proizvođača koji će zvanično predstavljati svoje nove modele.

Naime, očekuje se da francuski proizvođač u Ženevi predstavi potpuno novu generaciju modela 508, koja će biti inspirisana potpuno novim dizajnerskim pravcem. Međutim, danas smo dobili priliku da delimično vidimo kako će izgledati ovaj novi sedan, preciznije, njegov zadnji deo.

Na Facebook stranici „Peugeot Heritage“ pojavile su se dve fotografije na kojima se nalazi novi model brenda iz Liona. Bar su nas registarske tablice navele da u to poverujemo.

Najveća razlika u odnosu na prethodnu generaciju, koliko možemo primetiti na osnovu fotografija jeste na stop svetlima, koja izgleda poseduju tri seta vertikalnih linija LED svetala, nagnutih ka sredini zadnjeg dela automobila.

S obzirom da su fotografije lošeg kvaliteta, ne možemo videti puno toga. Međutim, očekuje se da novi 508 bude inspirisan konceptom Instinct, koji je predstavljen prošle godine na Sajmu automobila u Ženevi, ali sve će biti jasnije kada dobijemo „čistije“ fotografije produkcijske verzije modela 508.

Naime, 508 je trenutno perjanica kompanije Peugeot, odnosno njenog segmenta limuzina.

Očekuje se da na istom sajmu i sestrinski brend kompanije Peugeot, Citroen, predstavi svoj novi sedan model, koji će najverovatnije nositi oznaku C5.

Izvor: Vrele gume

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)