Datum:

28.09.2018. 21:30

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Žiri sastavljen od 25 novinara iz 25 evropskih zemalja proglasio je na Međunarodnomsalonu komercijalnih vozila u Hanoveru novi “opel kombo” za “Međunarodni van godine 2019.” (International Van of the Year 2019-IVOTY), “Kombo” je osvojio 127 poenaa drugi je bio “Mercedes sprintera” sa 92 poena.

Zadovoljstvo u vožnji, inovativni sistemi asistencije i ekonomičnost Opelovog modela imali su odlučujuću ulogu u tome što je novi Combo doneo prestižnu nagradu u Riselshajm treći put od 1992.godine. Opel je prethodno osvojio nagradu Međunarodni van godine sa Astra Vanom 1999.godine I sa Vivarom 2002.godine. Novi Opel Combo je razvijen od strane PSA grupacije i optimizovan za potrebe brenda. Dodela priznanja održana je se na IAA Međunarodnom sajmu komercijalnih vozila u Hanoveru. Izvršni direktor Opela, Mihael Lokšeler (Michael Lohscheller) primio je nagradu za Combo od predsednika IVOTY-a, Džarlata Svinija (Jarlath Sweeney).

Veoma smo ponosni na ovu nagradu- rekao je Mihael Lokšeler.

-Pobeda takođe pokazuje mogućnosti za Opel unutar PSA grupacije. Sa modelom Combo napadamo C-van segment – u kojem do sada nismo igrali značajnu ulogu. Postoji ogroman potencijal razvoja za Opel u biznisu lakih komercijalnih vozila. Zbog toga je sasvim prikladno da smo dobili odgovornost razvijanja nove platforme za laka komercijalna vozila za celu PSA grupaciju u Riselshajmu.

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)