Datum:

01.03.2011. 16:12

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 7758 pregleda

U jedanaest evropskih zemalja OMV pokreće standardizovanu OMV Top Wash ponudu i predstavlja novi dizajn svojih auto perionica.

Baš na vreme za prolećno čišćenje, OMV standardizuje svoju Top Wash ponudu u jedanaest evropskih zemalja, a sve OMV Top Wash auto perionice će koristiti hemijsku tehnologiju vrhunskog kvaliteta iz Caramba-e. Svi vozači koji žele da oslobode svoje automobile od poslednjih preostalih zimskih ostataka soli sa puta, mogu testirati tri nova OMV Top Wash programa na četiri OMV benzinske stanice sa perionicama automobila u Srbiji, počev od 1. marta 2011.

Postoji mnogo razloga za tretiranje automobila specijalnim pranjem. Posebno u proleće profesionalno pranje vozila je neophodno kako bi se vozilo oslobodilo svih ostataka koji mogu oštetiti karoseriju. Dobro, temeljno čišćenje će vratiti automobilu njegov blistav izgled i smanjiti formiranje rđe i tako pomoći produžetku veka trajanja automobila. Uz sjajan završni premaz i bez rđe koja bi pokvarila dobar izgled, vrednost automobila je još veća. I konačno, oni vozači koji redovno dovoze svoje automobile u auto perionicu će takođe uštedeti na skupim popravkama.

Operi, zaštiti i osuši!
Počev od 1. marta 2011., OMV potrošači  na više od 800 OMV benzinskih stanica sa OMV Top Wash perionicama automobila u jedanaest evropskih zemalja mogu da odaberu pravo pranje za njihov automobil između tri različita programa u ponudi. Ovi programi su osmišljeni da vode računa o različitim potrebama za čišćenjem – počev od standardnog Top Wash pranja za lako čišćenje pa sve do Top Wash Sensation programa pranja za posebnu intenzivnu negu automobila. Za osam minuta, novi Top Wash Sensation program za pranje isprska dva puta vaš automobil aktivnom penom za čišćenje, zatim visokim pritiskom vrši predpranje pre nego što temeljno opere – točkove i felne, kao i donjeg dela automobila – sledi TOPWAX masaža i, kao završni potez, dobro poliranje kako bi sijao kao nov.

Standardizovani OMV Top Wash  programi garantuju kvalitet
U OMV-u potrošači u Srbiji mogu iskoristiti sveobuhvatnu mrežu profesionalnih perionica automobila. Sve OMV auto perionice nude blago, ali temeljno čišćenje – garantovano standardizovanim i optimizovanim programima, kao i stalnu kontrolu kvaliteta.

Po rečima generalnog direktora OMV Srbija Karolja Lajka: “Dok smo ponovo pokretali naše OMV Top Wash programe imali smo u vidu potrebe naših potrošača, što je razlog zbog kojeg smo posebnu pažnju posvetili pojednostavljivanju strukture programa, obezbedivši bržu uslugu pranja i osiguravši dobru vrednost za iste visoke standarde kvaliteta. Osim toga nedavno smo počeli da koristimo proizvode za čišćenje vrhunskog kvaliteta iz Caramba-e u svim našim OMV Top Wash objektima.”

Novi dizajn auto perionica
Kako bi učinili stvari i jednostavnijim i logičnijim sa stanovišta potrošača, OMV Top Wash dizajn je takođe potpuno preispitan. “Sa ovim novim predstavljanjem, želimo da ojačamo i proširimo našu vrhunsku poziciju u segmentu perionica za automobile, ali takođe nudimo našim klijentima standardizovanu, orijentaciju razumljivu samu po sebi “, prokomentarisao je Lajko.

Besplatni set za negu automobila kao promocija za start
Tokom promocije u martu, OMV potrošači koji kupe OMV Top Wash Sensation program takođe će dobiti besplatni set za negu automobila koji se sastoji od Caramba Magic Wonder spreja za čišćenje, kao i Caramba mikrofiber krpe i OMV Top Wash osveživača za vazduh.

Više informacija o OMV Top Wash se može naći na www.omv.rs .

Izvor: OMV PR

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)